Stor gevinst med varmepumpe på hytta

Hytte i vinterlandskap. Foto.

Varmepumpe på hytta

Med en varmepumpe installert kan du komme til ferdig oppvarmet hytte året rundt – selv på de kaldeste vinterdagene.

Hytta er tross alt et fristed for kos og opplading av batterier. Uten varmepumpe må panelovnene blåses støv av og peisen tennes i det du ankommer hytta etter en lang og slitsom uke på jobb. Det du egentlig vil er jo å senke skuldrene, krype ned i godstolen og slappe av. Men nei da, du må hente ved i boden, tenne opp i peisen, skru på panelovner, og vente i kulda.

Heldigvis trenger det ikke være sånn; en god varmepumpe løser problemet.

KOMFORT HELE ÅRET MED SMART TEKNOLOGI

I tillegg til å skape et behagelig, varmt og sunt innemiljø, kan varmepumper gjøre strøm- og vedlikeholdskostnader lavere. Sammenlignet med panelovner holder en varmepumpe hytta varm til én fjerdedel av prisen, og har man en varmepumpe med «Hyper Heating»-teknologi holdes hytta varm selv på de kaldeste vinterdagene. Da trenger du sjelden andre oppvarmingsalternativer på hytta enn varmepumpa.

Andre smarte funksjoner til hyttebruk er fjernstyring med WiFi, eller innstilling av vedlikeholdsvarme med fjernkontrollen før du forlater hytta. Fjernstyring med WiFi og MELCloud appen lar deg styre hyttetemperaturen uansett hvor du er, så lenge du har internettilgang. Da kan du enkelt forvarme hytta før du setter deg i bilen. Med I-Save funksjon (10°C vedlikeholdsvarme) kan du enkelt stille inn en lav vedlikeholdstemperatur før du reiser hjem for å unngå frosne rør.

Iguru i stue. Foto.

Varmepumper med integrert 3D I-See Sensor kan registrere og memorere rommets oppbygning, samt hvor du pleier å tilbringe mest tid. På den måten fordeles energien dit du har størst behov for den. Det sikrer rask og kostnadseffektiv oppvarming.

DE PERFEKTE VARMEPUMPENE FOR VINTERHYTTA

Varmepumpene IGURU og Kaiteki bruker begge Hyper Heating-teknologi som gir ekstra god varmekapasitet. I tillegg har de innebygget WiFi, slik at du kan varme opp hytta før du kommer frem. Derfor passer disse meget godt på vinterhytta.

Også Kirigamine Furo er et godt valg. I motsetning til IGURU og Kaiteki er Kirigamine Furo en gulvmodell. Den passer derfor perfekt dersom du sliter med å finne plass på veggen, trekk langs gulvet, eller rett og slett bare ønsker lav montering. Modellen har tre spjeld for optimal spredning av luften, og svært god varmekapasitet. Gulvmodellen leveres i to ulike størrelser, og har ekstremt lavt støynivå – et perfekt valg for soverommet!

Ler mer om de tre modellene her.

FÅ HJELP TIL Å VELGE RIKTIG MODELL

Om du bør gå for IGURU, Kaiteki, Kirigamine Furo eller en av våre andre modeller avhenger av flere ting: Hvor stor hytta er, hvilket rom du ønsker varmepumpa i, om du ønsker vegg- eller gulvmodell, hvor kaldt det blir i området og så videre.

Ta kontakt med oss – så kommer vi frem til den beste løsningen for din hytte og dine behov. Vi tilbyr gratis befaring, og våre autoriserte forhandlere og installatører besitter kompetansen du trenger.

0