Mitsubishi Electric-bygning i Ytre Enebakk. Foto.
Teknologi man føler.

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch

Vår historie går helt tilbake til 1920-tallet, og vi er i dag en verdensledende produsent innen bl.a. varmepumper og aircondition.

Vi har 59 medarbeidere og omsetningen i 2022 var på ca. 600 millioner.

Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner.  Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for.

Dette gjør oss til en komplett leverandør til både privat og bedriftsmarkedet. For oss og våre forhandlere, er målsetningen å levere markedsledende kvalitetsprodukter i kombinasjon med suveren kundeservice gjennom hele prosessen. Våre løsninger og produkter har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser.

Hvem er vi? Down arrow

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch leverer Mitsubishi Electric produkter til privat og bedrift. Vår historie går helt tilbake til 1920-tallet, og vi er i dag en verdensledende produsent innen bl.a. varmepumper og aircondition.

Vi har 59 medarbeidere og omsetningen i 2022 var på ca. 600 millioner.

Hva leverer vi? Down arrow

Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner.  Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for.

Komplett leverandør Down arrow

Vi er komplett leverandør til både privat og bedriftsmarkedet. For oss og våre forhandlere, er målsetningen å levere markedsledende kvalitetsprodukter i kombinasjon med suveren kundeservice gjennom hele prosessen. Våre løsninger og produkter har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser.

Hvor finner du oss? Down arrow

Vårt hovedkontor holder til i nye og tidsriktige lokaler i Ytre Enebakk, kun 20 minutter kjøring fra Oslo.

Adresse: Gneisveien 2D, 1914 Ytre Enebakk.

Tlf: 915 02650

Behandling av elektrisk og elektronisk avfall Down arrow

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch er både importør og forhandler av elektriske og elektroniske produkter, og har derfor forpliktelser etter forskriftene både i forhold til produsentansvaret (som importør) og som forhandler.

ISO4001-logo. Grafikk  Vi er ISO-sertifisert.

Les mer her.

Åpenhetsloven Down arrow

Åpenhets­loven

Mitsubishi Electric Norwegian Branch forplikter oss til at vi alltid skal ivareta ansvarlige innkjøp, miljø og arbeidstakeres rettigheter, samt være i henhold til lover og regler. Les om hvordan vi arbeider med menneskerettigheter, aktsomhetsvurderinger og åpenhetsloven – og om vår informasjonsplikt – på denne siden.

Menneskerettigheter og arbeidsforhold

Mitsubishi Electric har stort fokus på ansvarlig innkjøp og vi har forpliktet oss til at vi alltid skal ivareta miljø, arbeidstakeres rettigheter, samt være i henhold til lover og regler. Dette er også innarbeidet i innkjøpsavtaler med leverandørene våre og inkludert i våre etiske retningslinjer og våre verdier. Dette for å sikre ansvarlighet hos forretningsforbindelser og i hele vår leverandørkjede.

Aktsomhetsvurderinger

Hoveddelen av våre produkter kjøpes fra Mitsubishi Electrics egne fabrikker. Alle selskapet i Mitsubishi Electric konsernet er underlagt konsernets retningslinjer. Du kan lese mer om dette i Mitsubishi Electric Group CSR Procurement Policy

Mitsubishi Electric kjøper også en del varer og tjenester fra andre leverandører. Vi gjennomfører for første gang i 2023 systematiske aktsomhetsvurderinger av viktig leverandører. I praksis vil dette si at vi foretar en risikoanalyse av leverandører, produktkategorier og geografiske områder. Leverandører som defineres som risiko-leverandører inviteres til å gjøre egenevalueringer, som vil følges opp etter behov.

Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre varer og tjenester stammer fra bærekraftige leverandørkjeder.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal sikre at virksomheter i Norge respekterer og informerer om håndtering av negative forhold tilknyttet menneskerettigheter og arbeidsforhold ved produksjon av varer og tjenester.

Mitsubishi Electric har et stort vare- og tjenestespekter. Uansett hva kundene våre kjøper skal de være trygge på at leveransene er i samsvar med den nye loven.

I henhold til loven vil vi innen 30. juni hvert år offentliggjøre en årlig redegjørelse for vårt arbeid med aktsomhetsvurderinger på vår hjemmeside.

Her kan du lese vår redegjørelse per juni 2023.

Fremover vil vi fortsette vårt arbeid med å bidra til å forebygge menneskerettighetsbrudd og uanstendig arbeidsforhold hos forretningsforbindelser og i leverandørkjeden vår.

Som en del av Mitsubishi Electric konsernet omfattes vi av Mitsubishi Electric Group Human Rights Policy  og Mitsubishi Electric Group Code of Conduct. Disse inkluderer vår forpliktelse til å respektere internasjonale standarder for menneskerettigheter og gjeldende lovverk, alltid handle med høy integritet og alltid å opptre med respekt for menneskerettigheter.

Mitsubishi Electric ser loven som et velkomment bidrag til å sikre alle større virksomheters innsats for å gjøre livet bedre for mennesker over hele verden.

Informasjonsplikt

Du og alle har ved skriftlig forespørsel rett fra 1. juli 2022 på informasjon om hvordan vi håndterer faktiske og potensielle negative konsekvenser generelt og for enkeltvarer eller tjenester.

Velkommen til å ta kontakt om dette! Du kommer lettest frem ved sende e-post til post@no.mee.com.

Vi vil som hovedregel besvare forespørselen din innen tre uker fra mottak.

I en Kaiteki, i en Gussuri, i en Iguru, eller hvilken som helst av de andre modellene våre er det også teknologi som gjør mye mer enn å regulere temperatur. Det er teknologi som bestemmer hva vi har på oss. Hvordan vi ser ut. Hva vi bruker tiden på. Hvordan vi snakker sammen.

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme. Det er derfor vi kaller det…Teknologi man føler.

Climaventa-maskin. Foto.
Ecodan på vaskerom. Foto.
Rac-maskiner. Foto.
Ventilasjonssystem, maskinrom. Foto.
Fant du ikke det du lette etter?
Da kan vi selvsagt hjelpe deg! Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.
0