Stue og kjøkken med utsikt. Foto.
løsninger for alle og enhver

Løsningene for ditt behov

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme.

Det er derfor vi kaller det… Teknologi man føler.

Vi finner løsningen for ditt behov enten du ønsker bedre komfort, mye varme, deilig kjøling, godt inneklima, lavere strømregning, eller raskere og rimeligere oppvarming av tappevannet.

Utedel hvor man kan se inn i mekanikken. Illustrasjon.

Varmepumper

Mitsubishi Electric har flere typer varmepumper. Felles for alle våre pumper er at de er miljøvennlige og energibesparende. Luft-til-luft varmepumper er mest vanlig i Norge. Disse finnes i mange størrelser og har også ypperlig kjølefunksjon. Luft-til-vann varmepumper leverer energien de skaper gjennom vannbårent system og til varmtvannsoppvarming. Begge benytter energien fra uteluften for å levere ønsket innetemperatur, reduserte oppvarmingskostnader og bedre inneklima. Væske-til-vann varmepumpe (bergvarmepumpe) henter energien fra fjell, jord, grunnvann eller sjøvann.

Våre løsninger er spesielt utviklet for nordisk klima og gir rikelig med varme selv på de aller kaldeste dagene. Investerer du i en varmepumpe får du et hjem med et godt innemiljø og behagelig temperatur, uansett sesong eller vær.

Mor, far og baby på madrass. Foto.

Aircondition

Med våre løsninger for aircondition kan man enkelt og raskt kjøle ned i de varme sommermånedene, for kun noen hundrelapper i året på strømregningen. Alle våre luft-til-luft-varmepumper har ypperlig kjølefunksjon og i tillegg filteregenskaper som kan være til god hjelp mot pollenallergi. Da slipper du også å ha vinduer oppe for å prøve å kjøle ned inne.

Barneføtter på parkettgulv. Foto.

Vannbåren varme

Med vannbåren varme kan du gå barbeint på en lun parkett, selv på en iskald vinterkveld. Varmen leveres gjennom gulvet, radiatorer, og/eller viftekonvektorer. Våre Ecodan- og Geodan-løsninger passer like godt til utfasing av gamle fyringsanlegg og rehabilitering, som nybygg.

Løsningene har også varmtvannsproduksjon, og er svært effektive for å varme opp varmtvannstanken. Det reduserer oppvarmingskostnadene, og sørger for raskere oppvarming av vannet.

0