Mienai utedeler, Collage.

NYHET!
MIENAI

LUFT-VANN FOR NÆRINGSBYGG

Les om nyheten MIENAI. Luft-til-vann varmepumper for næringsbygg fra Mitsubishi Electric.

Varmeløsninger og klimaanlegg
for næringsbygg

Her kan du som er privat aktør eller fagperson finne informasjon om våre varmepumper og klimaløsninger for større bygg. Våre varmeløsninger er perfekte for nybygg, rehabilitering og større tappevannsbehov!

 • Mitsubishi Electric kvalitet
 • Lang levetid
 • Fleksible løsninger – alt er mulig!
 • Høy komfort og ytelse
 • Driftssikkert i kaldt klima
 • Perfekt som erstatning av oljefyr
 • Store besparelser
 • Miljøvennlige energiløsninger
 • Ingen borekostnader
 • Enkel og rask installasjon
 • Ekstrem varmekapasitet! – Fab.garantert varmedrift ned til -28°C

Med dagens fokus på energimerking av bygg og leietageres fokus på fremtidsrettede- og miljøvennlige bygninger, er det viktig å planlegge og velge energiriktige løsninger for oppvarming og aircondition.

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det på arbeidsplassen. Det er derfor vi kaller det…Teknologi man føler.

MH CV FOCS3 W. Foto.

Vi har i en årrekke levert innovative løsninger nettopp med fokus på energibesparelse og godt inneklima. Med høykvalitets produkter og god kontroll i alle ledd er vi den samarbeidspartneren som gir deg tryggheten og forutsigbarheten du ønsker. Vårt mål er å levere markedsledende kvalitetsprodukter i kombinasjon med suveren kundeservice gjennom hele prosessen.

Gjennom vårt komplette produktspekter, kunnskap og erfaring kan vi gi deg råd og veiledning om riktig produkt og løsning til ditt prosjekt. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller annen utfordring innen varme og kjøl.

Denne siden gir eksempler på noen av våre standardløsninger. I tillegg kan vi tilby brukertilpassede løsninger innen de samme segmenter. Kontakt oss gjerne for en prat om ditt prosjekt eller utfordring.

Kontorlandskap. Foto.

Oppvarming i næringsbygg

I større bygg er kravene til oppvarming og inneklima svært spesifikke. Varmepumper kan svært ofte imøtekomme disse behovene, selv også om sommeren. Takket være en mer effektiv og kostnadseffektiv løsning representerer dagens varmepumpeløsninger et miljøvennlig og økonomisk attraktivt alternativ til konvensjonelle varmesystemer.

En varmepumpe fra Mitsubishi Electric skaper varme ved å benytte energien i uteluften fra et lavere temperaturnivå til et høyere. En avgjørende faktor i planlegging og valg av et varmepumpesystem til næringsbygg og rom med større kvadratmeter, er hvilken løsning man ender opp med å velge, ettersom det finnes mange ulike alternativer.

Mangfoldet til den industrielle varmepumpen gjør den attraktiv for mange bruksområder og bransjer hvor både oppvarming og kjøling er nødvendig.

Uansett hvilken varmeløsning din bedrift ender opp med å velge, vil den ende opp med å være en økonomisk sunn investering som vil regnes som nedbetalt ved reduksjon i energiforbruk og utslipp som påvirker det globale klimaet.

Aircondition i taket på et lager. Foto.

Industrielle varmepumper

Vi har mange løsninger for næringsbygg, som for eksempel ClimavenetaFrigus Aero og Mr.Slim inverterserie med enestående egenskaper og R32 kuldemedie.

Mr.Slim inverterserie

Mr. Slim-serien, av små til middels store klimaanlegg med et stort valg av inne- og utedeler er praktiske fordi de er både kompakte og kraftige samtidig: en kombinasjon som gir førsteklasses ytelse og enkel installasjon.

Varmepumpene er tilgjengelig med ulike effekter og design, noe som gjør denne serien ideell for bedrifter som trenger en løsning som passer optimalt. Våre inverterstyrte enheter er blant de mest stillegående i bransjen og har høy virkningsgrad.

Klimaanlegget er enkelt å installere og skreddersydd for næringsbygg med rørlengder opp til 100 meter og løftehøyde opp til 30 meter. Disse inverterne gir med dette store energibesparelser og passer til en rekke forskjellige innedeler.

Climaveneta. Grafikk.

Climaveneta er en del av Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric leverer nå hele produktspekteret av større varmepumper, kjølemaskiner og isvannsmaskiner fra Climaveneta gjennom MEHITS

Gjelder det løsninger for næringsbygg?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne riktig løsning til ditt bruk
Referanse

Breivika Senter

Breivika senter i Ålesund fikk sommeren 2013 installert en Frigus Aero løsning med 4 stk. ventilasjonsaggregater, og hvert aggregat har en luftmengde på 35.000m³/h. Anlegget er montert av Energima AS, Ålesund.

0