Varmeløsninger og klimaanlegg
for industri og næring

Vi har utviklet kjøle og varmeprodukter til bedriftsmarkedet i over 100 år. I Norge har vi drevet siden 1991. 

Global erfaring, lokal kunnskap

Vår globale tilstedeværelse kombinert med den lokale kunnskapen og kompetansen betyr at du som kunde får skreddersydde profftilbud, der vårt salgs- og supportsenter følger deg opp fra oppstart til service og vedlikehold.

Som produsent har vi den beste kunnskapen om våre produkter. Samtidig kan vi med lokale forhandlere sikre enkel installasjon og best mulig oppfølging. Vi har også stor kapasitet med god tilgang til reservedeler. På den måten er du sikret et lønnsomt og effektivt produkt med lang levetid.

Murai 40HT, venstre. Foto.

NYHET!
MURAI 40HT

Høytemperatur luft-til-vann varmepumpe for næringsbygg

Les om nyheten MURAI 40HT. Høytemperatur luft-til-vann varmepumpe for næringsbygg fra Mitsubishi Electric.

Climaveneta-maskin. Foto.

Oppvarming og kjøling av næringsbygg

Energibesparelse med lavt strømforbruk er et stort fokus for byggeiere og prosesser i industrien. I motsetning til mindre rom, er kravene til oppvarming og inneklima i større bygg ofte svært spesifikke. Enten det gjelder lager, butikk, borettslag, hotell eller større lokaler skal det være kvalitet, miljøvennlig og kostnadseffektivt. Dagens varmepumper og klimaanlegg kan dekke disse behovene, selv også om sommeren.

Mienai utedeler, Collage.

MIENAI

Luft-til-vann varmepumpe for næringsbygg

Les om nyheten MIENAI. Luft-til-vann varmepumper for næringsbygg fra Mitsubishi Electric.

Folkemengde. Foto.

Med dagens strømpriser har energieffektiviteten til klimaanlegget eller varmepumpa mye å si for driftskostnader av bygg og produksjon. Høy energieffektivitet gjennom året (SCOP og SEER) er en selvsagt og viktig faktor på alle maskiner og løsninger fra Mitsubishi Electric.

I en årrekke har vi levert innovative løsninger og produkter for komfort, prosess og IT kjøling, med fokus på energibesparelse og godt inneklima. Varmepumpene våre er et effektivt og kostnadseffektivt tilbud, med et miljøvennlig og økonomisk attraktivt alternativ i forhold til konvensjonelle varmesystemer.

Aircondition i taket på et lager. Foto.

Industrielle varmepumper og klimaanlegg

Produktspekteret for industri og næring består blant annet av varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner. Av disse inngår Climaveneta, Frigus Aero og Mr.Slim inverterserie med enestående egenskaper og kuldemedier med lav GWP.

I tillegg til tilstandsrapporter og serviceavtaler med faste intervaller, er produktene våre skreddersydde. Gjennom tett dialog og samarbeid finner vi gode produkter til norske arbeidsplasser, uansett størrelse og behov.

Vi leverer produkter som er gode og brukervennlige for deg som monterer, for de som betaler og for de som skal jobbe der.

Climaveneta. Grafikk.

Climaveneta er en del av Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric leverer nå hele produktspekteret av større varmepumper, kjølemaskiner og isvannsmaskiner fra Climaveneta gjennom MEHITS

Gjelder det løsninger for næringsbygg?

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne riktig løsning til ditt bruk

Referanser

Frigus Aero fra Mitsubishi Electric kjøler ned Dyreparken Hotell

I den solrike sommerbyen er godt inneklima viktig for at både barn og voksne skal trives på hotellet. Hotellet var derfor raskt på banen for å finne en løsning da kjølemaskinene de hadde installert ble ødelagt i fjor høst.

0