Familie med barn som ligger på madrass . Foto. med en varmepumpe på veggen over dem
Gussuri på vegg i soverom. Foto.

Aircondition

Alle våre luft-til-luft-varmepumper har yp­perlig kjølefunksjon og hever komforten i hjemmet, hytta og fritidsboligen. Faktisk er det bare i det kalde nordiske klimaet våre produkter heter «Varmepump­er». I Arizona eller New Mexico heter det «Aircondition». Enten du trenger kjøling om sommeren eller varme om vinteren sørger en Mitsubishi Electric varmepumpe for at du får det behagelig inne
Det er derfor vi kaller det…Teknologi man føler.

Fordeler med aircondition

  • Høy komfort
  • Svalt inneklima
  • God nattesøvn
  • Slipper å ha vinduer oppe
  • Filterfunksjoner mot allergiplager

Varmt inne? -Behagelig inne. Uansett ute.
Et par sitter i sofa med et nettbrett

Behov og utvalg

Vi har ofte behov for å kjøle oss ned inne når varmen står på som verst ute. Dette er ekstra viktig for barn, eldre og kjæledyr. Alle våre luft-til-luft-varmepumper har yp­perlig kjølefunksjon, så svalt inneklima får du med på kjøpet når du først har investert i en varme­pumpe for å ha det varmt inne om vinteren. Vi har mange modeller, design og farger å velge mellom. Se vårt utvalg her:

teknologi man føler.

Stillegående

Lavt lydnivå er viktig. Våre modeller er effektive og stillegående også når de job­ber for å senke temperaturen. Våre varmepumper er helt ned mot 18 dB(A) i komfort-mode innendørs. Til sammenligning er lydnivået på et bibliotek 43 dB(A) og en alminnelig samtale er på 65 dB(A). I praksis vil det si at varmepumpene våre er til­nærmet lydløse og du kan nyte den kjølige brisen i ro og fred.

Dame som våkner glad i sengen sin. Foto.

God nattesøvn

Et svalt og avkjølt soverom er nøkkelen til en god natts søvn. Kveldssolen gjør det utfordrende for mange å sove fordi den varmer soverommet. Med en varmepumpe får du optimal soveromstemperatur hele året, uansett utetemperatur.

Uwano varmepumpe på vegg i stue. Foto.

Veggmontert

Når det kommer til plassering og installasjon av aircondition, er veggmonterte varmepumper en av de mest populære løsningene. Disse enhetene er både diskrete og estetisk tiltalende, og kan plasseres i en hvilken som helst del av rommet for optimal kjøling eller oppvarming. Med mulighet for plassering høyt på veggen, sikrer de en jevn fordeling av luft i hele rommet. De kan også plasseres på en slik måte at de går i ett med interiøret, og blir en naturlig del av hjemmets design.

Person holder sparegris. Foto.

Billig i bruk

Det er ikke dyrt å kjøre varmepumpen som aircondition. Ved å benytte kjølefunksjon på de varmeste dagene oppnår du et svalt og behagelig inneklima til en lav kostnad. Med en varmepumpe er prisen kun noen hundrelapper i året for riktig innetemperatur om sommeren.

Lave kjølekostnader i sommerhalvåret

Med dagens topp moderne varmepumper koster det ikke mye å bruke varmepumpen som aircondition. Energikostnadene til en varmepumpe påvirkes av temperaturforskjellen inne sammenliknet med ute. Om vinteren kan det være minus 20 grader ute og man ønsker 21 grader inne. Det er en temperaturforskjell på hele 41 grader. Om sommeren kan det derimot være 30 grader ute og man ønsker 20 grader inne. En slik temperaturforskjell på kun 10 grader er en liten motbakke for en moderne varmepumpe i kjølemodus.

Her kommer et eksempel: Vi tar utgangspunkt i en standard varmepumpe i et standard hus. Kjølefunksjonen aktiveres når utetemperaturen passerer 24 varmegrader og vi setter romtemperaturen inne helt ned til 20 grader. I dette eksempelet vil du kun bruke totalt 1080 kWh for kjølesesongen fra mai til august, og det blir det ikke store strømregninger av.

Hytte i norsk landskap. Foto.

Varmt på hytta?

Våre varmepumper er også ypperlig på hytta og fritidsboligen. Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du en airconditionløsning som gir deg svalt og behagelig inneklima i ferien.

Med WiFi kan du sette på kjøling (eller varme) så du kommer frem til en behagelig temperert hytte.

Pollenallergi

Det er mange som sliter med pollenplager. Med varmepumpens kjølefunksjon på varme sommerdager slipper du å åpne vinduer og får dermed mindre pollen inne. Varmepumpen har også ypperlige filterfunksjoner som kan være til god hjelp. For de som har pollenallergi er et allergifilter nærmest en nødvendighet å regne i pollensesongen.

Allergifiltrene til våre modeller er veldig effektive og fanger opp det meste av allergener i inneluften. Dette gir deg et sunt og godt innemiljø fritt for skitt, støv og allergener.

Gratis befaring

Det er enkelt å finne gode løsninger sammen med en av våre autoriserte forhandlere. Vi tilbyr gratis befaring med høy kompetanse for å finne de beste løsningene for å dekke deres kjølebehov.

VI VET AT DET KAN VÆRE VANSKELIG Å VELGE RIKTIG

Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne riktig varmepumpe til ditt bruk

0