Drive Mode Selector – økt komfort uansett bolig

Dame og mann som sitter sammen foran laptop. Foto.

Drive Mode Selector

Boliger er forskjellige, og folk har ulike preferanser og behov. Nettopp derfor er Drive Mode Selector-funksjonen på Mitsubishi Electrics nye varmepumpe, UWANO, genial.

Gjennom tre forhåndsinnstilte innstillinger lar Drive Mode Selector deg velge selv hvordan du ønsker at varmepumpa skal jobbe. På den måten får du raskt og enkelt frihet til å tilpasse komforten i hjemmet, slik at du oppnår komfort i alle situasjoner, uansett bolig.

ÉN VARMEPUMPE, TRE FUNKSJONER MED DRIVE MODE SELECTOR

Aldri før har varmepumpa vært like allsidig som nå. Med Drive Mode Selector får du rett og slett i både pose og sekk, med tre fullverdige funksjoner i en og samme pumpe. Å bytte mellom de ulike innstillingene er enkelt, og gjøres via varmepumpas fjernkontroll. Innstillingene du kan velge mellom er Wide Room Mode, Quiet Mode og Eco Mode.

UWANO inndel på vegg i stue. Foto.

Wide Room Mode

Ekstra kraftig luftstrøm og optimal luftspredning ut i alle kriker og kroker gjør Wide Room Mode perfekt for store rom med stort oppvarmingsbehov. Ved å øke turtallet på viften varmes rommet raskt, og den gode luftfordelingen sørger for at hele rommet reguleres.

Store rom og gamle hus vil sette stor pris på denne funksjonen, spesielt i den kalde vintersesongen der man har behov for ekstra god effekt.

– Store rom og hus har behov for lang kastelengde, og det har varmepumpa innstilt på Wide Room Mode. Det gjør funksjonen særlig ideell i utfordrende hjem, sier Morten Østerhagen, produktsjef i Mitsubishi Electric.

Quiet Mode

Velger du Quiet Mode reduseres luftvolumet og lydnivået fra varmepumpas innedel. Innstillingen passer derfor godt i situasjoner der man ønsker et ekstra rolig innemiljø, eksempelvis når du skal se på film, sove eller ønsker fred og ro – uten at det går på bekostning av rommets temperatur.

Merk at nattmodus og Quiet Mode ikke er det samme, og kan aktiveres samtidig.

Rom med seng og stol. Illustrasjon

Eco Mode

Eco Mode er et ypperlig valg for miljø og lommebok. En gradvis oppvarming sørger for energibesparelse, men gjør også at oppvarming og nedkjøling går litt saktere.

– Eco Mode-funksjonen bruker litt lenger tid på å kjøle eller varme opp rommet, men det gir også mulighet å spare litt ekstra energi da maskinen går roligere til den oppnår ønsket temperatur, sier Østerhagen.

I tilfeller der det ikke gjør noe at oppvarmingen eller nedkjølingen går litt sakte er Eco Mode derfor et perfekt valg.

UWANO – VARMEPUMPEN MED MEST EFFEKT

Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere enn toppmodellen UWANO. Modellen er spesielt utviklet for Skandinavia og testet på et av Norges kaldeste steder, Drevsjø, som innehar kulderekorden på -47°C for Innlandet. UWANO leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarmingsevne gjennom hele testperioden i jan-mars 2021. Testen bekrefter at varmepumpen leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer. UWANO har en en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til 30 minusgrader og leverer sin nominelle kapasitet helt ned til 25 minusgrader.

Utedel med kompressor. Illustrasjon.

I tillegg til Drive Mode Selector har UWANO forbedret Dual Barrier Coating, Wifi-oppkobling, LED-backlight på fjernkontrollen for ekstra god leservennlighet, 3D i-see Sensor, varmesprederfunksjon og Hyper Heating-teknologi.

Dual Barrier Coating beskytter maskinens innedel slik at skitt og støv ikke fester seg, i tillegg til at beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, sikrer et bedre innemiljø og konstant ytelse og effekt over tid.

3D i-see Sensor gir maksimal varmekomfort og skanner kontinuerlig fra side til side slik at du opprettholder jevn temperatur i hele rommet. Funksjonen registrerer også om det er mennesker i rommet og kan justere temperatur etter tilstedeværelse og fravær.

Varmesprederfunksjonen gir deg jevn temperatur i boligen, også når temperaturen stiger fra andre varmekilder.

Med Hyper Heating-teknologi klarer varmepumpen å utnytte energien i uteluften selv på de kaldeste dagene.

Interessert i UWANO og Drive Mode Selector? Ta kontakt med din nærmeste autoriserte forhandler av Mitsubishi Electric varmepumper for gratis befaring og videre veiledning.

0