Flere fordeler med varmepumpe på sommerhytta

familie på vei til sommerhytta

Med en varmepumpe på sommerhytta kan du nyte et svalt og behagelig inneklima, selv med over 20 plussgrader ute.  

Et komfortabelt inneklima er ikke bare deilig, det er også helsebringende. Ifølge Helsedirektoratet er nemlig 14-18 grader ideell temperatur på soverommet, mens resten av boligen ikke bør holde mer enn 20 grader. Dette fordi høyere temperaturer kan føre til dårligere søvn, tretthet og hodepine. Å holde innetemperaturen under 20 grader i sommerhalvåret er imidlertid nesten umulig uten aircondition. Det er én av grunnene til at varmepumpe på sommerhytta er en god investering.

Flere grunner til å installere varmepumpe på sommerhytta

I tillegg til å sørge for ideell og komfortabel innetemperatur i sommermånedene, kan en varmepumpe bidra til å gjøre inneklimaet sunnere og strømregningen lavere. En varmepumpe vil bidra til:

 

to små gutter på en odde

Effektiv kjøling: Ved å sette varmepumpen i kjøledrift vil du oppnå et svalt og deilig inneklima selv på de varmeste sommerdagene.

Miljøvennlig og økonomisk kjøling og varme: Varmepumper er svært energieffektive og bruker minimalt med strøm for å opprettholde ønsket temperatur – både kjøling og varme. Det gir deg komforten du ønsker, uten å bekymre deg for høye strømregninger.

Allsidig bruk: En varmepumpe er ikke bare nyttig om sommeren, den kan også brukes til oppvarming om høsten og vinteren. Dette gjør den til en allsidig investering som gir deg nytte året rundt.

Bedre inneklima: Varmepumper har grov- og finfiltre som fanger opp støv, pollen og andre skadelige partikler fra innelufta. Dermed blir inneklimaet sunnere og mer allergivennlig.

Fjernstyr temperaturen med WiFi

Alle våre varmepumper kan fjernstyres fra avstand. Oppkobling mot hyttas nett er enkelt, det eneste du trenger er WiFi på hytta. Har du ikke dette må du undersøke om det er mulig å få levert bredbånd dit. Besøk for eksempel bredbånd.no for å motta et uforpliktende tilbud til hyttas adresse. Da får du oversikt over hva som er mulig, og hvilke avtaler som passer best for deg og din familie.

Dersom det ikke leveres bredbånd til ditt hytteområde, er det mulig å installere en 4G-ruter så lenge signalene er stabile nok. 4G-rutere er også portable, slik at du kan ta den med deg rundt etter behov.

snekke med norsk flagg

Velg rett varmepumpe for din hytte

Mitsubishi Electric har et bredt utvalg varmepumper som passer til sommerhytta. Type teknologi, ønsket plassering, planløsning, hvilket område hytta ligger i, farge, design og hvor mye penger du tenker å legge i kjøpet, vil avgjøre hvilken modell som passer best for deg.

Våre modeller har ulike egenskaper, men felles for alle er at de har høy kvalitet, lang levetid og leverer effektiv kjøling og oppvarming. Bestselgeren Kaiteki, toppmodellen UWANO, komfortmodellen Gussuri, gulvmodellen Furo, kompaktmodellen IGURU og designmodellen Zen egner seg alle godt på hytta.

Bestill gratis befaring

Ønsker du å installere varmepumpe på hytta? Ta kontakt med oss – så kommer vi frem til den beste løsningen for dine behov. Vi tilbyr gratis befaring, og våre autoriserte forhandlere og installatører besitter kompetansen du trenger.

0