Derfor er det lurt med gratis befaring for varmepumper

montør kommer inn døra

Rett plassering og valg av modell er viktig for best mulig effekt og besparelse. En gratis befaring vil hjelpe deg å ta de beste valgene for deg og ditt hjem, og samtidig avdekke potensiale for fremtidig strømbesparelse.

Vurderer du å skaffe deg en varmepumpe er det smart med en befaring for å sikre best mulig effekt og inntjening. På en befaring kommer en av våre forhandlere hjem til deg og finner løsninger på dine energiutfordringer. På denne måten får du gode svar og råd til hvordan du kan få en rimeligere strømregning.

Visste du at befaring er helt gratis?

Mer varme for mindre penger med varmepumpe

Ønsker du lavere strømutgifter er det å investere i en varmepumpe første steg. Varmepumper produserer opptil fem ganger så mye varme som den bruker strøm, og én varmepumpe varmer like godt som fem panelovner, uten å bruke mer strøm enn én. At varmepumpe er en økonomisk smart investering, er derfor helt klart. Særlig i nordiske land med lange og kalde vintre.

montør forklarer på gratis befaring

Selv om varmepumpen er et strømbesparende tiltak i seg selv, er det også mye å hente på korrekt bruk, plassering og modellvalg. Har du planer om å investere i en varmepumpe er det derfor smart å bestille gratis befaring i forkant for å få veiledning om hvilken modell som passer for ditt behov og klimaet der du bor, samt få råd om plassering i boligen for høyest mulig komfort og billigst bruk.

I tillegg til lavere strømforbruk og reduserte strømkostnader får du også bedre inneklima ved å installere en varmepumpe.

Les også: – Ingen tvil om at luftkvaliteten har blitt bedre med varmepumpe

Også smart for deg som allerede har varmepumpe

En befaring kan også være smart for deg som allerede har en varmepumpe. Kanskje er det på tide å oppgradere til en nyere og mer effektiv modell? Eller kanskje ser du behov for en ekstra varmepumpe.

Uansett hva det skulle være er en befaring både gratis og helt uforpliktende.

Stue med varmepumpe på veggen. Foto.

Ikke glem hytta

At det er godt og varmt på hytta i vinterhalvåret er helt avgjørende for om den blir brukt eller ikke. For at hyttekosen skal ivaretas må hytta varmes godt opp. Med lange, kalde vintre og potensielt høye strømpriser i sikte er det derfor vel så viktig med strømbesparende tiltak på hytta, som i hjemmet.

Igjen vil det å få på plass en varmepumpe være første steg, men dersom du allerede har en bør du ta en runde på om modell, plassering og bruk er tilrettelagt for mest mulig strømbesparelse. En befaring vil være svært nyttig ved innkjøp av ny varmepumpe.

kvinne står på langrennsski med to hunder

Bestill gratis befaring

Ønsker du å installere varmepumpe hjemme eller på hytta? Ta kontakt med oss, så kommer vi frem til den beste løsningen for dine behov.

Befaring er helt gratis og utføres av våre autoriserte forhandlere uten forpliktelser. Etter befaring mottar du et uforpliktende tilbud på varmepumpe og montering.

0