Derfor er det lurt med gratis befaring for varmepumper

Montør på befaring hos kunde. Foto.

Med dagens høye strømpriser kan du spare mye på å ta gode valg. En gratis befaring vil hjelpe deg å komme frem til nettopp disse, og avdekke potensiale for fremtidig strømbesparelse.

Vurderer du å skaffe deg en varmepumpe er det smart med en befaring for å sikre best mulig effekt og inntjening. På en befaring kommer en av våre forhandlere hjem til deg og finner løsninger på dine energiutfordringer. På denne måten får du gode svar og råd til hvordan du kan få en rimeligere strømregning.

Visste du at befaring er helt gratis?

Mer varme for mindre penger med varmepumpe

Ønsker du lavere strømutgifter er det å investere i en varmepumpe første steg. Varmepumper produserer opptil fem ganger så mye varme som den bruker strøm, og én varmepumpe varmer like godt som fem panelovner, uten å bruke mer strøm enn én. At varmepumpe er en økonomisk smart investering, er derfor helt klart. Særlig med dagens høye strømpriser og en lang og kald vinter i vente.

Dame som sitter med nettbrett. Foto.

Selv om varmepumpen er et strømbesparende tiltak i seg selv, er det også mye å hente på korrekt bruk, plassering og modellvalg. Har du planer om å investere i en varmepumpe er det derfor smart å bestille gratis befaring i forkant for å få veiledning om hvilken modell som passer for ditt behov og klimaet der du bor, samt få råd om plassering i boligen for høyest mulig komfort og billigst bruk.

I tillegg til lavere strømforbruk og reduserte strømkostnader får du også bedre inneklima ved å installere en varmepumpe.

Les også: – Ingen tvil om at luftkvaliteten har blitt bedre med varmepumpe

Også smart for deg som allerede har varmepumpe

En befaring kan også være smart for deg som allerede har en varmepumpe. Kanskje er det på tide å oppgradere til en nyere og mer effektiv modell? Eller kanskje ser du behov for en ekstra varmepumpe.

Uansett hva det skulle være er en befaring både gratis og helt uforpliktende.

Stue med varmepumpe på veggen. Foto.

Ikke glem hytta

Grunnet den siste tidens rekordhøye strømpriser gir regjeringen nå ut strømstøtte. Denne støtten gjelder privatboliger, men ikke fritidsboliger og hytter. Derfor er det nå enda viktigere enn før med strømbesparende tiltak på hytta.

Igjen vil det å få på plass en varmepumpe være første steg, men dersom du allerede har en bør du ta en runde på om modell, plassering og bruk er tilrettelagt for mest mulig strømbesparelse. En befaring vil være svært nyttig ved innkjøp av ny varmepumpe.

Blid mann med hund. Foto.

Bestill gratis befaring

Ønsker du å installere varmepumpe hjemme eller på hytta? Ta kontakt med oss, så kommer vi frem til den beste løsningen for dine behov.

Befaring er helt gratis og utføres av våre autoriserte forhandlere uten forpliktelser. Etter befaring mottar du et uforpliktende tilbud på varmepumpe og montering.

0