Få dobbel effekt med varmepumpen Duo 7000

Kvinne ved pc og mobil. Foto

Duo 7000 – dobbel effekt

Med kun én utedel montert på husveggen, lar varmepumpen Duo 7000 deg kjøle ned, eller varme opp, to soner i boligen – uten at det går på bekostning av effekten.

Selv med kun én utedel vil duomodellen, Duo 7000 varme opp eller kjøle ned hele huset. Den gjør det nemlig mulig å koble to innedeler til én og samme utedel. Det er spesielt gunstig dersom du har en stor bolig med flere etasjer.

TO I EN MED DUO 7000

De fleste varmepumper har én innedel og én utedel. I noen tilfeller holder det med én innedel, men dersom man har en bolig med stort oppvarmings- eller kjølebehov kan det være lurt å ha to. Med to innedeler åpner man også opp for å kunne ha ulik temperatur i forskjellige rom. Kanskje vil man ha det varmere i stua enn på soverommet? Da er Duo 7000 modellen du har lett etter.

Skal man først ha to varmepumper i huset, er det flere fordeler ved å velge en multimodell fremfor to separate varmepumper:

1. Du får to innedeler og én utedel med samme effekt som to separate varmepumper med to utedeler.

2. Mindre sjenerende med bare én utedel på husveggen.

3. Du trenger kun én elektrisk tilkobling.

4. Enklere service og ettersyn med kun én utedel.

Kirigamine Duo montert i hus. Illustrasjon.

ULIKE TEMPERATURSONER

Med Duo 7000 har du mulighet til å temperaturstyre ulike soner i boligen din. Med to varmepumper kan du plassere én i stua og én på soverommet – eller én i førsteetasje, og én i andreetasje. Det gir deg fleksibilitet, og mulighet til å oppfylle hele familiens ønsker og behov.

Denne løsningen er perfekt dersom du for eksempel ønsker 19 grader på soverommet, men 23 grader i stua. Husk likevel på at du må velge enten kjølemodus eller varmemodus for hele anlegget. Ønsker du oppvarming i en sone, men kjøling i en annen, må du ha to separate varmepumper med hver sin utedel.

Når du skal fordele effekten på de to innedelene kan du velge mellom en 50/50-fordeling og en 60/40-fordeling. Du kan helt fint også bare bruke den ene, mens den andre er avslått.

Dame som våkner glad i sengen sin. Foto.

KOMBINER ULIKE MODELLER

Ved å installere en varmepumpe som kan kobles til flere innedeler blir det lettere å skape et komfortabelt innemiljø i større deler av boligen. Valgmulighetene blant innedeler er mange, og selv vegg- og gulvmodeller kan kombineres. Det gir stor frihet og fleksibilitet.

Du kan velge mellom kombinasjoner av:

FÅ HJELP TIL Å TA RIKTIG VALG

Ta kontakt med en av våre autoriserte forhandlere dersom du ønsker mer informasjon om Duo 7000, eller et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr også gratis befaring – her får du den informasjonen og veiledningen du trenger for å ta gode valg basert på dine ønsker og behov.

0