Derfor bør du bestille gratis befaring før du kjøper varmepumpe til hytta

dame går på ski med to hunder

Vurderer du å skaffe deg varmepumpe på hytta er det lurt å bestille en gratis befaring i forkant. Ikke bare vil det sikre best effekt og komfort, det vil også avdekke potensiale for fremtidig strømbesparelse og reduserte strømkostnader.

At det er godt og varmt på hytta i vinterhalvåret er helt avgjørende for om den blir brukt eller ikke. Oppvarmingen kan imidlertid bli dyr med panelovner og høye strømpriser. Et effektivt tiltak for å redusere strømkostnadene er å investere i en varmepumpe. Bestiller du i tillegg gratis befaring, sørger våre autoriserte forhandlere for at du tar de beste valgene for deg og din hytte, samtidig som potensiale for fremtidig strømbesparelse avdekkes.

Mer varme for mindre penger med varmepumpe

Ønsker du lavere strømutgifter på hytta er det å investere i en varmepumpe første steg. Varmepumper produserer opptil fem ganger så mye varme som den bruker strøm, og én varmepumpe varmer like godt som fem panelovner, uten å bruke mer strøm enn én. At varmepumper er en økonomisk smart investering, er derfor helt klart. Særlig i hytteområder med lange og kalde vintre.

Les mer: Er varmepumpe en god investering?

Iguru i stue

Selv om varmepumpa er et strømbesparende tiltak i seg selv, er det også mye å hente på korrekt bruk, plassering og modellvalg. Har du planer om å investere i en varmepumpe er det derfor smart å bestille gratis befaring i forkant for å få veiledning om hvilken modell som passer for ditt behov og klimaet der du bor, samt få råd om plassering i boligen for høyest mulig komfort og billigst bruk.

I tillegg til lavere strømforbruk og reduserte strømkostnader får du også bedre inneklima ved å installere en varmepumpe.

Les også: Slik skaper du bedre inneklima

Også smart for deg som allerede har varmepumpe

En befaring kan også være smart for deg som allerede har en varmepumpe på hytta. Kanskje er det på tide å oppgradere til en nyere og mer effektiv modell? Eller kanskje ser du behov for en ekstra varmepumpe.

Uansett hva det skulle være er en befaring både gratis og helt uforpliktende.

gratis befaring i bolig

Les også: 5 tegn på at varmepumpa di trenger service

Bestill gratis befaring

Ønsker du å installere varmepumpe på hytta? Ta kontakt med oss, så kommer vi frem til den beste løsningen for dine behov.

Befaring er helt gratis og utføres av våre autoriserte forhandlere uten forpliktelser. Etter befaring mottar du et uforpliktende tilbud på varmepumpe og montering

0