Hva bør en service inneholde?

En service på varmepumpen bidrar til at varmepumpen din fungerer optimalt og kan forlenge levetiden. Vi anbefaler å bestille service hver andre til tredje år. 

Det er mange aspekter av en slik service som krever en autorisert forhandler, da det er arbeid som du ikke selv kan utføre. Les mer om hvordan vi utfører service.

En standard service tar vanligvis mellom 0,5 og 2 timer, avhengig av hvor godt varmepumpen er vedlikeholdt. Omfanget på en service vil variere basert på varmepumpens tilstand og hvor lenge det er siden sist service.

For noen varmepumper kan det være nok å smøre opp innvendige komponenter som endelager, trommel og vifte, samt en grundigere rengjøring av innedelen. Mange velger også å ha en trykktest for å sikre at varmepumpen har nok kjølemiddel, et viktig element for varmepumpens ytelse.

Vi anbefaler å avklare med forhandleren din på forhånd hva som skal gjøres under service. Dette gir deg en bedre forståelse av hva du kan forvente, og gir forhandleren muligheten til å tilpasse servicen basert på dine spesifikke behov og varmepumpens tilstand.

Fant du ikke det du lette etter?
Da kan vi selvsagt hjelpe deg! Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.
0