Uwano – Nordmenns nye favorittvarmepumpe?

UWANO inndel på vegg i stue. Foto.

Den nye toppmodellen

Uwano, vår nye toppmodell er testet på ett av Norges kaldeste steder. Den stilrene varmepumpen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til 30 minusgrader og varmer opp et rom raskere enn alle andre varmepumper fra Mitsubishi Electric.

I Mitsubishi Electric står teknologi, kvalitet og utvikling i fokus. En ny varmepumpe er derfor ikke noe vi lanserer hver dag. Da er det ekstra stas å kunne lansere Uwano – rett og slett vår nye toppmodell.

– Vi har troen på at Uwano kan bli mange nordmenns nye favorittvarmepumpe. Den dekker varmebehovet vårt i tillegg til å ha et moderne og stilrent design. Ingen av våre varmepumper varmer opp et rom raskere enn Uwano, og det kommer godt med når vi har fjorårets vinter friskt i minne, forteller Øystein Brenna, salgsdirektør i Mitsubishi Electric Varmepumper.

SMARTE OG NYE FUNKSJONER

I tillegg til å være et miljøvennlig alternativ til vinterens oppvarmingsbehov, har Uwano en helt ny funksjon, nemlig «Drive Mode Selector». Funksjonen gjør at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte innstillinger: «Wide Room Mode» for ekstra kraftig luftstrøm og optimal varmespredning i hele oppholdsrommet, «Eco Mode» for gradvis og besparende oppvarming, og «Quiet Mode» for enda roligere og stille innemiljø.

Med innstillingen «Wide Room Mode» øker maskinen turtallet på viften for rask og kraftig oppvarming og fordeling av varme. Perfekt for utfordrende hjem, store rom og gamle hus i en kald norsk vinter der man har behov for ekstra god effekt. Slik får du friheten til å tilpasse komforten i hjemmet enda raskere.

Uwano innedel. Foto.

UWANO – VARMEPUMPEN MED MEST EFFEKT

Uwano er utviklet med den verdensledende teknologien Mitsubishi Electric er kjent for, og har en rekke smarte funksjoner og fordeler, blant annet:

  • Drive Mode Selector: Boliger er forskjellige, og folk har ulike preferanser og behov. Derfor er Drive Mode Selector-funksjonen genial. Gjennom tre forhåndsinnstilte innstillinger lar funksjonen deg velge selv hvordan du ønsker at varmepumpen skal jobbe. Wide Room Mode passer perfekt i store hus med stort oppvarmingsbehov, Eco Mode er et ypperlig valg for miljø og lommebok og i Quiet Mode vil innedelen oppføre seg roligere da den automatisk demper viftehastighet og pådrag for å senke lydbilde, og passer dermed perfekt for den lydsensitive.
  • Forbedret Dual Barrier Coating: Denne funksjonen beskytter maskinens innedel slik at skitt og støv ikke fester seg. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, sikrer et bedre innemiljø og konstant ytelse og effekt over tid. Uwanos Dual Barrier Coating er oppgradert, og den nye toppmodellen får Dual Barrier-belegget også på de horisontale og vertikale luftspjeldene.
  • Forbedret WiFi: Nå med oppkobling via QR-kode for enkel tilkobling.
  • LED-baklight på fjernkontrollen for ekstra god leservennlighet.
  • i-see Sensor gir maksimal varmekomfort og skanner kontinuerlig fra side til side slik at du opprettholder jevn temperatur i hele rommet. Funksjonen registrerer også om det er mennesker i rommet og kan justere temperatur etter tilstedeværelse og fravær.
  • Varmesprederfunksjonen gir deg jevn temperatur i boligen, også når temperaturen stiger fra andre varmekilder.
  • Med Hyper Heating-teknologi klarer varmepumpen å utnytte energien i uteluften selv på de kaldeste dagene.

LAGET FOR SKANDINAVIA

Mitsubishi Electrics varmepumper produseres i egne fabrikker med full kontroll over alle deler og komponenter. Når du kjøper en Uwano-pumpe kan du være trygg på at du får en solid konstruksjon med høy kvalitet og lang levetid – spesielt tilpasset for kaldt og nordisk klima.

– Vi introduserer også et helt nytt merke som vi kaller «Made for Scandinavia». Varmepumper med dette merket er spesialprodusert, testet og tilpasset det skandinaviske klimaet, og har blant annet ekstra effektiv avrimingsteknologi og varmesprederfunksjon som bedrer luftsirkulasjonen vesentlig ved at den fordeler varmen jevnt i boligen, forteller produktsjef i Mitsubishi Electric, Morten Østerhagen.

Uwano utedel. Foto.

Disse varmepumpene leveres også med verdensledende Hyper Heating-teknologi. Med denne teknologien klarer Uwano å utnytte energien i uteluften selv på de kaldeste dagene. Dermed trenger du sjelden å supplere med andre varmekilder for å holde varmen hjemme.

Uwano leverer sin nominelle varmekapasitet helt ned til -25°C. Den minste modellen, Uwano 6300 leverer hele 4,8 kW ved -15°C og 3,2 kW ved -25°C. For at vi kunne sikre 100 % varmekapasitet ved -25°C testet vi den på ett av Norges kaldeste steder: Drevsjø. I testperioden januar – mars 2021 var det mer enn 50 dager med konstant kulde, og på det kaldeste var det -36°C. Uwano leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarmingsevne gjennom hele perioden. Testen bekrefter at Uwano leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer, og den fungerer selvfølgelig like godt til nedkjøling om sommeren.

Toppmodellen Uwano leveres i tre ulike størrelser og er tilgjengelig hos din varmepumpeforhandler i løpet av november.

Interessert i Uwano? Ta kontakt med din nærmeste autoriserte forhandler av Mitsubishi Electric varmepumper for gratis befaring og videre veiledning.

0