Nå kan også pollenallergikere bo tett på naturen

Terrasse på glasshytte i skogen. Foto.

Pollenallergi?

Sommertid er ferietid. For én million nordmenn betyr sommer også rennende nese, tung pust og høysnue. En varmepumpe fra Mitsubishi Electric kan redde ferien for en pollenallergiker, selv midt i en bjørkeskog.

En kort kjøretur fra Oslo ligger Laagen. I glasscontainere omsluttet av bjørkeskog våkner du opp til fuglekvitter og panoramautsikt over slående norsk natur. Overnattingstilbudet byr på en naturopplevelse utenom det vanlige, men for mange er vakker natur også synonymt med allergiplager. Med Mitsubishi Electrics varmepumper med pollenfilter montert i alle glasscontainerne, kan Laagen nå tilby flere besøkende å overnatte tett på bjørkeskogen, selv i den tøffeste pollensesongen.

BEDRE KOMFORT OG LUFTKVALITET

Ole Henrik Eftedal, gründer i Nature Compact Living, selskapet som står bak enkelte av boenhetene, forteller at installering av varmepumper med pollenfilter i hyttene bidrar til å tilgjengeliggjøre de flotte naturopplevelsene også for pollenallergikere.

– Mange ønsker å kombinere behovet for å være i naturen med følelsen av komfort når de velger ferietilbud. Vi stepper opp, og i samarbeid med Mitsubishi Electric kan vi nå tilby bedre kvalitet på luft og komfort i hyttene våre.

En varmepumpe bidrar til et renere inneklima og gjør huset eller hytta til en allergivennlig sone, slik at du kan nyte naturen og omgivelsene uten plagsomme allergireaksjoner som rennende øyne og tett nese.

Glasshytte i skogen. Foto.

LA EN VARMEPUMPE MED POLLENFILTER REDDE SOMMEREN

Mitsubishi Electric sine varmepumper med pollenfilter fanger opptil 94 % av allergenene i lufta. Inneluften blir filtrert og renset, og du vil oppleve en forbedret luftkvalitet og et behageligere inneklima. Ved å benytte varmepumpens innebygde aircondition om sommeren trenger du ikke åpne vinduene for å lufte, og dermed unngår du at inneluften blir forurenset av plagsom pollen.

Modellen montert i hyttene på Laagen er bestselgeren Kaiteki, en elegant og effektiv varmepumpe som filtrerer bort støv, partikler og pollen fra luften. Varmepumpen glir enkelt inn i interiøret og oppleves ikke sjenerende. Mitsubishi Electric har et stort utvalg av varmepumper med pollenfilter, tilpasset dine behov. Se våre modeller her.

Bred elv i skogen. Foto.

BESTILL GRATIS BEFARING

Mitsubishi Electric har et stort utvalg varmepumper. Bestill gratis befaring nå, før pollensesongen setter inn for fullt. Vi hjelper deg med å velge passende løsning for ditt behov.

0