Kaiteki: varmepumpa fra “Sommerhytta”

Programledere fra Sommerhytta, TV2. Foto

Kaiteki på Sommerhytta

I det populære TV2-programmet «Sommerhytta» får alle de fire deltakerparene velge en Kaiteki varmepumpe til hver sin hytte. Vinnerparet får både hytta og den prisvinnende varmepumpen fra Mitsubishi Electric til odel og eie!

Årets sesong av «Sommerhytta» foregår på Mjøsli, et hytteområde med helårshytter, kun én time fra Oslo.

Med panoramautsikt over Mjøsa kjemper fire deltakerpar om seieren i det folkekjære reality-programmet. Premien er intet mindre enn hytta de selv pusser opp, i tillegg til en valgfri Kaiteki varmepumpe fra Mitsubishi Electric.

STILREN TOPPMODELL

Kaiteki er en prisvinnende toppmodell som leveres i fire ulike farger. Varmepumpa har vunnet «Good Design Award» i Japan, og med sitt tidløse og funksjonelle design glir den enkelt inn i omgivelsene, og blir en naturlig del av interiøret.

Varmpeumpa er ekstremt stillegående, og sett bort fra den følbare varmen og kulden den produserer, merkes den knapt i rommet. Modellen passer perfekt på varme sommerdager, kalde vinterkvelder og late feriedager hvor batteriene skal lades.

Bilde av svart kaiteki i stue. Foto.

Med innebygget WiFi gir Kaiteki deg full kontroll og frihet over inneklimaet. Du kan for eksempel styre vedlikeholdsvarmen på hytta i de periodene den står tom, eller kjøle ned hytta hjemmefra, slik at den er sval og deilig i det du kommer frem.

FLERE FORDELER MED VARMEPUMPE PÅ SOMMERHYTTA

Utover å gjøre hytta til et svalt og behagelig tilfluktssted i sommermånedene, gir varmepumpen deg også sunnere inneklima. Med gode filterfunksjoner renses luften for svevende partikler som støv, pollen og virus – perfekt for familier som plages av astma eller allergi.

Samtidig som en varmepumpe gir behag og velvære for deg og familien, er den også bra for miljøet og lommeboka. Sammenlignet med panelovner vil varmepumper kunne produsere samme mengde varme til én fjerdedel av prisen. I tillegg til å senke strømkostnadene er en luft-til-luft-varmepumpe en grønn energikilde som vil redusere miljøavtrykket ditt.

Det er heller ikke til å stikke under en stol at dagens hyttekjøpere er opptatt av komfort. En energirenovering av fritidsboligen kan derfor gjøre hytta mer populær på markedet, og resultere i at hyttas verdi øker ved salg.

Perlehvit Kaiteki i stue. Foto.

FÅ GRATIS BEFARING

Ønsker du å installere varmepumpe på hytta? Bestill en gratis befaring fra dyktige fagfolk, så får du god veiledning og informasjon om hvilken type varmepumpe som passer dine behov best og hvor den burde plasseres.

0