Bilde av hus tatt med varmekamera. Foto.

Teknologi man føler

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme.
Det er derfor vi kaller det… Teknologi man føler.

Hyper heating

Vi har flere Hyper Heating-modeller.
Toppmodellen UWANO, kompaktmodellen Iguru, gulvmodellen Furo og vår bestselger Kaiteki.

Våre varmepumper er spesielt utviklet for nordisk klima og gir rikelig med varme selv på de aller kaldeste dagene. Investerer du i en varmepumpe får du et hjem med behagelig temperatur og godt inneklima, uansett sesong eller vær.

Få hjelp til å finne rett modell

Bestiller du en gratis befaring fra dyktige fagfolk, får du god veiledning og informasjon om hvilken type varmepumpe som passer dine behov best og hvor den burde plasseres. Du får også en faglig god montering av produktet som vil sikre trygg og økonomisk drift og varighet i mange år, samt opplæring i bruk og vedlikehold av maskinen.

Termobilde av hus, og dame inne i et rom. Foto.

Siden en varmepumpe som regel gir tre til fem ganger mer kW igjen med varme enn hva den bruker i strøm, vil besparelsen ofte være svært god. Ved installasjon av varmepumpe som erstatning for tradisjonell elektrisk oppvarming er det ikke uvanlig å spare over 9.000 kWh i året eller mer. Hvor mye man sparer er individuelt og avhenger blant annet av behov, boligens størrelse, isolasjon, klimaet ute, strømprisene, type modell – og om du har valgt riktig modell til ditt bruk. Les mer om hvor mye du kan spare her.

Varmepumpe fra Mitsubishi Electric gir deg:

  • Moderne teknologi
  • Høy varmekapasitet
  • Store besparelser
  • Sunt inneklima
  • Aircondition om sommeren

På tide å bytte ut varmepumpen?

Etter 12-15 år i drift kan du oppleve at varmepumpen ikke er så effektiv som den en gang var, og at den kanskje avgir mindre varme enn tidligere. Mye har skjedd med teknologien de siste 10-15 årene i markedet generelt – også med varmepumpeteknologien.

Noen områder er mer utsatt for kulde enn andre, og det er ikke alle som har godt isolerte hjem. Er i tillegg varmepumpen gammel, kan det være lønnsomt å bytte den ut med en ny og skikkelig hardfør varmepumpe, spesielt designet for nordiske forhold.

Moderne pumper har betydelig bedre varmekapasitet, sensorer og luftspredning enn gamle pumper. I tillegg har nyere varmepumper høyere årsvarmefaktor, dvs. leverer mer varme i forhold til hva du forbruker av strøm. Dette gir deg lavere strømforbruk og enda rimeligere strømregning. På designfronten har det også skjedd mye. Nå kan du finne en varmepumpe og en farge som matcher dine preferanser, uavhengig om du bor i et tradisjonelt nordisk hjem eller et moderne designhjem.

Trenger du hjelp til å bytte ut din gamle varmepumpe?

Kontakt en av våre autoriserte forhandlere for en avtale – så kommer de frem til den beste løsningen for dine behov, både med tanke på ytelse, plassering og modell. I tillegg får du en faglig godkjent demontering og montering. Våre forhandlere finner du her.

VI VET AT DET KAN VÆRE VANSKELIG Å VELGE RIKTIG

Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne riktig varmepumpe til ditt bruk

0