Kaiteki innedel, med logo. Fotot/ grafikk.
Sommerhytta. Programleder med deltakere. Foto.

Varmepumpa fra Sommerhytta!

Mitsubishi Electric var med på høstens store satsning på TV2: Sommerhytta. Ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk arbeidet fire par med å skape sin egen hyttedrøm. Vinnerne av Sommerhytta satt igjen med sin egen hytte til odel og eie. Denne sesongen var de i tillegg ekstra heldige, og fikk samtidig velge en Kaiteki varmepumpe fra oss!

 

Gruppebilde Kaiteki, med logo fra Sommerhytta. Foto/grafikk.

Gjør hytteturen komplett

Vurderer du varmepumpe på hytta? Varmepumpe kan være siste brikken i puslespillet som gjør hytteturen komplett, sommer som vinter. Hvor behagelig ville det ikke være å komme frem til en oppvarmet hytte en kald fredags kveld, og slippe å tenke på at en kald peis med rå ved skal varme opp hele hytta? Eller å våkne opp i et svalt soverom, etter en god natts søvn, mens sommersolen steker på vindusrutene?

teknologi man føler

Varme på hytta

Fritidsboliger medbringer gjerne mye vedlikehold og arbeid, og de som ønsker å nyte hytteturen litt ekstra ser ofte verdien av å installere varmepumpe. Da får man kostnadseffektiv oppvarming, sunnere inneluft og ønsket innetemperatur.

Bruker du hytta di hyppig vil det lønne seg med varmepumpe i stedet for eldre oppvarmingsløsninger.  En varmepumpe bruker adskillig mindre energi for å skape samme mengde varme som andre oppvarmingsmetoder. Sammenligner du for eksempel varmepumper med panelovner vil pumpene kunne produsere samme mengde varme til én fjerdedel av prisen!

Fordeler med varmepumpe:

  • Det er enkelt å installere luft-luft-varmepumper
  • Det finnes en rekke stilige varmepumper som sklir sømløst sammen med eksisterende interiør.
  • Unngå utfordringene med plassering av panelovner, meget gunstig med tanke på innredning.
VI VET AT DET KAN VÆRE VANSKELIG Å VELGE RIKTIG
Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne riktig varmepumpe til ditt bruk

Vedlikeholdsvarme for nordisk klima!

Mange hytter ligger i naturskjønne omgivelser som er utsatt for vær og vind. Alle våre varmepumper er tilpasset nordisk klima. Dette er viktig da du vil unngå at utedelen fryser om vinteren. Om mulig bør utedelen plasseres i ly av vinden, og helst ikke være så værutsatt. Har ikke hytta en side som er skjermet så vil et varmepumpehus på utedelen gjøre en god jobb. Gratis befaring i forkant vil være smart, da vil du sammen med installatør finne frem til beste plassering og modell for din hytte. Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende befaring.

For hytter er det en funksjon som er spesielt viktig å være oppmerksom på: vedlikeholdsvarme. Da bruker du mindre energi samtidig som temperaturen i hytta ikke går under 10 grader. Dette gir en behagelig ankomst, og minsker sannsynligheten for at vannrør fryser om vinteren.

Hvis du vil at hytta skal være fullt oppvarmet når du kommer frem, vil en WiFi-oppkobling ordne dette. Dette forteller vi mer om litt lenger ned på siden.

0