Hva er doble luftspjeld?

Doble luftspjeld er en funksjon på noen varmepumper og aircondition-enheter, inkludert mange varmepumpe-modeller fra Mitsubishi Electric.

Dette systemet bruker to sett med spjeld, eller “blader”, som kan bevege seg uavhengig av hverandre for å styre luftstrømmen fra enheten. Det øvre spjeldet styrer luftstrømmen oppover, mens det nedre spjeldet styrer luftstrømmen nedover.

Fordelen med doble luftspjeld er at de gir mer nøyaktig og fleksibel kontroll over luftstrømmen. For eksempel, i kjølemodus kan du bruke det øvre spjeldet for å sende kjølig luft oppover og rundt i rommet. I varmemodus kan du bruke det nedre spjeldet for å sende varm luft nedover og ut i rommet.

Dette bidrar til å skape en mer jevn og behagelig temperatur i hele rommet, og det kan også bidra til å forbedre energieffektiviteten ved at varme- eller kjøleeffekten blir mer effektivt distribuert.

Våre modeller Kaiteki og UWANO gir maksimal varmefordeling med doble luftspjeld og kan enkelt fordele luftstrømmen i to vertikale retninger via fjernkontrollen.

Fant du ikke det du lette etter?
Da kan vi selvsagt hjelpe deg! Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.
0