Varmepumpe som står til interiøret

Safirsort Kaiteki i spisestue. Foto.

Lekre varmepumpeløsninger fra Mitsubishi Electric som står i stil med resten av rommet

Lyst til å oppgradere hjemmet med en effektiv varmepumpe? Da trenger du ikke ofre interiøret for å oppnå kvalitet. Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du begge deler.

Varmepumper har kommet en lang vei fra tiden der man helst forsøkte å skjule dem bak potteplanter eller andre interiørløsninger i hjemmet. I dag kan du få tak i lekre varmepumpeløsninger som står i stil med resten av rommet.

Mitsubishi Electric har lenge vært en av gigantene på varmepumpemarkedet, og innså tidlig behovet for å samkjøre design og utseende med teknologi og effektive løsninger. Det har ført til et bredt sortiment med varmepumper som passer godt inn i ethvert miljø.

PRISVINNENDE DESIGN

Svart Zen i mørkt interiør. Foto.

Blant de ulike modellene finner man designmodellen «Zen», som i 2015 vant den internasjonale og prestisjefylte Red Dot Design Award.

Zen kombinerer design og teknikk helt sømløst. På den måten får du en varmepumpe som øker komforten i hjemmet og sørger for en lavere strømregning – samtidig som den ser flott ut.

Med minimalistiske, rene detaljer passer Zen godt inn i nordiske hjem med sans for estetikk og kvalitet. Varmepumpen har en supertynn og stillegående innedel, og kommer i hvit, sort og sølv.

ET BLIKKFANG AV EN VARMEPUMPE

Rubinrød Kaiteki i moderne stue. Foto.

Toppmodellen vår leverer ikke bare god varmekapasitet og smarte funksjoner – den er også en fryd for øyet. Kaiteki er japansk ingeniørkunst på sitt beste, og innehar alt du kan ønske deg fra en varmepumpe. Modellen har vunnet Mitsubishi Electric Good Design Award i Japan, og kommer i fire ulike farger; hvit, perlehvit, safirsort og vakker rubinrød.

Med varmekapasitet i toppklasse er Kaiteki energieffektiv og kostnadsbesparende. Designet er tidløst og varmepumpen fungerer nesten som dekor til hjemmet. Dersom du virkelig vil la Kaiteki skinne, kan du velge en kontrastfarge på veggen den skal henges på. Vil du heller at varmepumpen skal gli inn i omgivelsene kan du velge en farge som matcher veggen.

DEN LILLE OG BESKJEDNE SOM LEVERER STORT

Mor og far med barn ligger i sengen. Varmepumpe på veggen Foto.

Azira er en kompakt og beskjeden, men likevel kraftfull varmpepumpe. I tillegg til å gi mye kvalitet, kjøling og varme for pengene, kan pumpen også gjøre søvnen bedre.

Designet har rene linjer og passer like godt på soverommet som i stua, på kontoret eller på hytta. Ser du etter noe som blender inn i omgivelsene og ikke gjør for mye ut av seg, er denne modellen enkel og minimalistisk. Samtidig har den funksjoner som lar deg styre modus, vifte og temperatur gjennom WiFi, uansett hvor du befinner deg. Dermed kan du komme hjem til perfekt temperatur – sommer som vinter.

FÅ HJELP TIL Å FINNE RETT MODELL

Bestiller du en gratis befaring fra dyktige fagfolk, får du god veiledning og informasjon om hvilken type varmepumpe som passer dine behov best og hvor den burde plasseres. Du får også en faglig god montering av produktet som vil sikre trygg og økonomisk drift og varighet i mange år, samt opplæring i bruk og vedlikehold av maskinen.

0