Varmepumpe til storkjøkkenmiljø? Derfor bør du velge vår undertaksmodell

undertaksmodell i storkjøkkenmiljø

Driver du restaurant, bensinstasjon, gate- eller storkjøkken, kan du gjøre lurt i å installere en undertaksmodell for hygienisk kjøling og varmeproduksjon. Mitsubishi Electric er en av få leverandører som tilbyr denne typen varmepumpe. 

PCA-M71HA er en unik undertaksmodell i rustfritt kabinett, som er enkel å holde ren. Det gir ikke bare bedre hygiene på kjøkkenet, men reduserer også risikoen for brann.

Unngå branntilløp

Komfyrer starter flest branner på kjøkkenet, men dersom komfyren er plassert under en vifte full av fett og smuss, kan et branntilløp utvikle seg raskt og spre seg gjennom ventilasjonssystemet i bygget.

Mange serveringssteder har ikke bare ovnsvifte over komfyren, men også en varmepumpe som skal sikre riktig temperatur i kjøkkenmiljøet. Når fettet fra matlagingen setter seg i denne, vil også varmepumpa bli en brannfare.

Skulle uhellet først være ute, kan du unngå store skader med en varmepumpe som har blitt jevnlig rengjort. Med undertaksmodellen PCA-M71HA er dette enkelt å ivareta.

PCA M71HA

Enkel å rengjøre fra utsiden og inn

PCA-M71HA har en rustfri utførelse, slik at den er enkel å holde ren utvendig. En rekke spesifikasjoner gjør at det også er problemfritt å rengjøre den på innsiden.

Med enkel tilgang til viftetrommel (via viftekabinett) som kan demonteres, samt de utskiftbare fettfiltrene, krever ikke renholdet verken teknisk kyndighet eller mye tid. Rengjør den jevnlig, og du har ikke bare ivaretatt hygiene og brannsikkerhet, men du får dessuten en varmepumpe som varer lengre.

Passer inn i de fleste kjøkkenmiljøer

Undertaksmodellen er designet for å ta liten plass, og selv om det er stor forskjell på gatekjøkken og industrikjøkken, kan den derfor brukes i begge. Med tilleggsutstyr kan varmepumpa dessuten brukes som tilluftsdistribusjon fra ventilasjonsanlegg, og du kan selv velge hvilken retning du ønsker å lede luften, både i høyden og sidelengs.

Finn riktig løsning for din bedrift

Usikker på om undertaksmodellen er riktig for din bedrift? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med å finne løsningen for deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller bestill en gratis befaring.

0