Mitsubishi Electric sine løsninger for industri og næringsbygg

Bygningsarbeider som går på terrasse på et bygg. Foto.

Mitsubishi Electric har i en årrekke levert bransjeledende kjøle- og varmeløsninger både til privat- og proffmarkedet. Takket være lang og bred erfaring på fagfeltet finner vi enkelt riktig løsning for deg – enten det er til ditt kontor, bolig, næringsbygg og rehabiliterings- eller byggeprosjekt.

EN KOMPLETT LEVERANDØR

Mitsubishi Electric sitt produktutvalg er svært bredt og spenner fra kjøling og varme for komfort, ventilasjon og inneklima, til store isvannsmaskiner for industri og næringsbygg. Enten du ønsker økt komfort på hytta, bedre inneklima i hjemmet, ny ventilasjonsløsning på arbeidsplassen eller et kjøleanlegg til produksjonslageret har Mitsubishi Electric en løsning for deg.

  • Komfort: Både på hytta, i hjemmet, på arbeidsplassen, hotell og kjøpesenter er komfort en del av din opplevelse av innemiljøet. Helt enkelt, teknologi man føler.
  • Prosess: Kjølemaskiner og prosessanlegg er løsninger for lokaler i industri og næring som trenger bestemte temperaturer. Anleggene kan både leveres med isvann som gir lav temperatur – eksempelvis til kjølelager, eller som varmepumper til oppvarming av vann for produksjon. Maskinene prosjekteres og leveres tilpasset spesifikt prosjekt.
  • IT-kjøling: Datasenter, UPS- og tavlerom har varmeavgivelse som krever romkjøling.

GODE LØSNINGER FOR NÆRINGSBYGG

Mitsubishi Electric har produsert chillers (isvannsmaskiner) i over 40 år. Oppkjøpet av Climaveneta i 2015 styrket produktsegmentet innen disse løsningene ytterligere, og i dag leverer Mitsubishi Electric hele produktspekteret av større varmepumper, kjølemaskiner og isvannsmaskiner fra Climaveneta. Produktene dekker alt innen vannbaserte systemer for aircondition, oppvarming og IT-kjøling, og leveres med lav GWP-verdi. Produktutvalget for næringsbygg er bredt og inneholder ulike serier tilpasset ulike situasjoner med alt fra små anlegg til store løsninger med opp til 4200 kW effekt.

– Climaveneta-merkevaren er Mitsubishi Electric sitt produkt rettet mot de større industrianleggene. Med Climaveneta har vi et mer komplett produktutvalg og kan levere løsninger til næringsbygg, skoler, hoteller og storindustri som energi og kraftproduksjon. Vi kan stort sett dekke alle behov, uavhengig av størrelse på prosjektet, forteller Hallvard Grindheim, daglig leder i Mitsubishi Electric.

TEKNOLOGI, MILJØ OG LAVERE UTGIFTER

Mitsubishi Electric utvikler fremtidsrettede produkter og ligger langt fremme på teknologi av maskiner med lav-GWP-kuldemedier, som er en viktig faktor i miljøkampen. For kundens del betyr det i tillegg til miljøprofil og grønn løsning, også lavere miljøavgifter til staten – som igjen utgjør en vesentlig del av en totalpris. Sammenlignet med de mest brukte kuldemediene i dag utgjør avgiftene tilknyttet nye Mitsubishi Electric-produkter gjerne en fjerdedel eller enda mindre. I tillegg har produktene nyeste teknologi samt høyere effektivitet og kvalitet.

Energibesparelse med lavt strømforbruk på utstyret er også et stort fokus for byggeiere og prosesser i industrien. Med dagens strømpriser har energieffektiviteten til kjølemaskinen eller varmepumpa mye å si for driftskostnader av bygg og produksjon. Høy energieffektivitet (COP og EER) er en selvsagt og viktig faktor på alle maskiner og løsninger fra Mitsubishi Electric.

Risikoanalyse er viktig ved valg av kuldemedium. Eksempelvis er det ikke alltid slik at løsningene med lavest miljøpåvirkning i GWP er det beste valget for alle bruksområder.

– Høye krav til inneklima og temperatur, skarp presisjon i prosesser, og et samfunn i stadig utvikling dekkes opp under Mitsubishi Electric sitt slagord «Changes for the Better». Vi selger vårt eget produkt med support og service, og er tett på utvikling direkte mot produksjon, som er et stort pluss, forteller Jakob Eide som har jobbet i forskjellige roller med Mitsubishi Electric sine Climaveneta-produkter i over 20 år.

FINN RIKTIG LØSNING FOR DEG ELLER DIN BEDRIFT

Enten du er privat aktør eller fagperson kan du få riktig informasjon og prosjekteringsforslag fra en av våre dyktige installatører, eller ved å ta direkte kontakt med våre fagpersoner. Vårt salgs- og supportteam har lang og bred erfaring på sitt fagfelt og finner riktig løsning for ditt borettslag, kontor, bolig, fasilitet, næringsbygg og rehabiliterings- eller byggeprosjekt. Ta gjerne kontakt for en fagprat, support, eller leveranse av reservedeler og nye produkter. Ta kontakt med Mitsubishi Electric sitt salgsteam for mer informasjon.

0