Referanser Bedrift

Velg kategori

Frigus Aero fra Mitsubishi Electric kjøler ned Dyreparken Hotell i sommer

Det unike familiehotellet Dyreparken Hotell i Kristiansand er kjent for sine barnevennlige fasiliteter og ligger midt i Dyreparken i Kristiansand. I den solrike sommerbyen er godt inneklima viktig for at både barn og voksne skal trives på hotellet. Hotellet var derfor raskt på banen for å finne en løsning da kjølemaskinene de hadde installert ble ødelagt i fjor høst.
Les referansen i sin helhet her.

Prosesskjøling gir økt kvalitet og redusert svinn på gården

Økte og varierende temperaturer i høst- og vårsesongen gjør det vanskeligere for bønder å levere ønsket kvalitet og mengde ut til butikk. For å få bukt med problemene installerte Bergum, med støtte fra Innovasjon Norge, høsten 2021 et prosesskjølingsanlegg på gården. Det langsiktige målet med investeringen er å gi større netto salgbar avling av bedre kvalitet, samt å kunne ha varer liggende lenger utover våren uten at kvaliteten reduseres. Prosesskjøling på gården kan føre til mer norske råvarer i butikk.
Les referansen i sin helhet her.

Store strømbesparelser etter installering av varmepumper i borettslag

Da Fagerstrandskogen Borettslag satt med litt penger til overs, ønsket styret å investere i noe som ville gi beboerne langsiktig fortjeneste. Løsningen ble varmepumper fra Mitsubishi Electric, og gevinsten langt større enn først antatt.
Les referansen i sin helhet her.

Sentralanlegget Murai 60HT gir Sunnfjord Folkehøgskole oppvarming og varmtvann

Sunnfjord Folkehøgskule i Førde består av 3 frittstående bygg fra 1912 – 1987, med 7000 kvm totalt oppvarmet areal. Bygget inkluderer internat, skole og gymsal. I februar 2008 fikk de montert 3 stk. Murai 60HT, som yter 192kW ved utetemperatur +7ºC. Dette er et sentralanlegg som gir oppvarming til radiatorer og tappevann. Anlegget er installert av YIT AS avdeling Førde, som er en av våre autoriserte forhandlere.
Referanse dato: 06.05.2015

Frigus Aqua sørger for høy ytelse og lavt energiforbruk på Nome sjukehjem

Nome Sykehjem fikk i 2013 installert en Frigus Aqua løsning av Bø Installasjon AS. Bygget hadde fra før av vannbåren gulvvarme, oppvarmet av el.kjel. Det ble installert 3 stk Frigus Aqua anlegg med PUHZ-RP250 Power Inverter utedel, i ett master/slave oppsett. Dette gir en total ytelse på 93kW ved 35°C turvann og +7°C ute og 53kW ved 35°turvann og -7°C ute.
Referanse dato: 08.05.2015

Frigus Aero gir Breivika senter klimakjøling og varme

Breivika senter i Ålesund fikk sommeren 2013 installert en Frigus Aero løsning med 4 stk. ventilasjonsaggregater, og hvert aggregat har en luftmengde på 35.000m³/h.
Alle aggregatene har et kombibatteri med 4 stk. PUHZ-P250 Power Inverter utedeler koblet til for klimakjøling og varme. Kjøleeffekt pr. aggregat er 128kW, og varmeeffekt er 126kW.
Anlegget er montert av Energima AS, Ålesund.
Referanse dato: 08.05.2015

0