Finn riktig aircondition-løsning til din bedrift

Forretningsmann på cafe. Foto.

Mitsubishi Electric hjelper deg med aircondition til din bedrift

Når det er for varmt blir vi døsige og ineffektive. Samtidig blir vi upresise og stive i muskler og ledd når det er for kaldt. En god aircondition-løsning kan enkelt ivareta et godt og stabilt inneklima for din bedrift. Vi tilbyr skreddersydde aircondition-løsninger til alle typer næringslokaler.

DETTE ER TEMPERATUREN DU BURDE JOBBE I

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det på arbeidsplassen. For deg som drifter, leier ut eller jobber i lokaler finnes det flere løsninger som ivaretar et godt inneklima for bedriftsansatte. Arbeidstilsynet anbefaler en temperatur på under 22°C ved fysisk lett innearbeid, men ikke under 19°C eller over 26°C. Våre bedriftsløsninger sørger for riktig temperatur i lokalet til enhver tid, uansett hvordan været måtte være ute. Enten lokalet har mange eller få rom, er nybygd eller eldre, stort eller lite, finnes det et godt aircondition-alternativ.

KUTTER KOSTNADER FOR BEDRIFTEN

Behovet for kjøling i norske næringsbygg er stadig økende. Dette skyldes tettere og mer energigjerrige byggeløsninger og mer teknisk utstyr installert. Med en aircondition blir likevel prisen mye lavere enn ved alternative kjøle- og oppvarmingsløsninger. Det skyldes at ytelsesevnen er svært kraftig, på tross av at våre modeller krever lite energi.

Blid dame med nettbrett. Foto.

HVA SLAGS AIRCONDITION-LØSNING PASSER MIN BEDRIFT?

Bedriftsløsninger for aircondition passer de aller fleste lokaler, og dekker alt fra kontorbygninger og hoteller til verksted, lager, butikker, forsamlingslokaler, industri og produksjon, skole og idrettsbygg, kino, kultur og museumsbygg. Med andre ord er våre løsninger tilpasset de fleste bygningsstrukturer.

Det finnes ulike systemløsninger og utstyr, og dette tilpasses ditt behov. Eksempelvis passer ofte en løsning fra vår Mr. Slim inverterserie svært godt til næringsbygg. Løsningene i denne serien kan skreddersys for en rekke lokaler og bygningsstrukturer. Serien har R32 kuldemedie, enkel og fleksibel installasjon, god design, kompakte utedeler, avansert styring, rørlengder helt opp til 100 meter, og løftehøyde opp til 30 meter. Løsningene leveres i både 230V og 3-fas 400V, gir store energibesparelser, og har et stort utvalg av innedeler for å tilpasse seg til byggets konstruksjon – og til interiøret i lokalene.

FINN RIKTIG AIRCONDITION-LØSNING TIL DIN BEDRIFT

Enten du er privat aktør eller fagperson kan du få riktig informasjon og prosjekteringsforslag fra en av våre dyktige installatører. Vi har lang erfaring og finner riktig løsning for ditt kontor, bolig, fasilitet, næringsbygg, rehabiliterings- eller byggeprosjekt. Les mer eller ta kontakt med en av våre installatører, eller bestill en gratis befaring.

0