Gratis befaring

Med gratis befaring hjelper en av våre forhandlere deg med å velge den beste varmepumpen og plasseringen for deg og ditt hjem. Etter befaringen mottar du et uforpliktende tilbud på varmepumpe og montering.

*Vi tar forbehold om Gratis Befaring ­- det må være en forhandler innen 25 km fra befaringsstedet, og som tilbyr gratis befaring.

Du kan også selv kontakte en av våre autoriserte forhandlere direkte

montør forklarer på gratis befaring

Å vite om man trenger en varmepumpe, hvor man skal plassere den og hvilken modell man skal ha, er ingen enkel oppgave

Teknisk informasjon om ulike funksjoner, brukerveiledninger og instruksjoner kan fort bli overveldende. For å sikre at du får det beste resultatet, trenger du derfor noen med erfaring og kompetanse. Noen som kan veilede deg til å velge riktig varmepumpe, ta kontroll over prosessen og levere et produkt du kommer til å være fornøyd med i lang tid.

Montering av varmepumpe inne

Få markedsledende kvalitetsprodukter og suveren kundeservice

«Jeg tror denne varmepumpen er magisk. Vi har hatt nok en strålende måned med 30% nedgang i forhold til i fjor, fra 3080 kwh til 2200 kwh (…) Komforten er jo også bedre! Furo 4300 har vært til uvurderlig hjelp til kjøling nå i sommer. »

– Eivind Tengs, kjøper og eier av en Furo gulvmodell.

Household concept with dog adjusting comfort temperature on radiator. The dog is Japanese Akita Inu.

Få betydelig lavere strømkostnader med en varmepumpe

Da en barnefamilie i Oslo skulle pusse opp huset sitt, installerte vi en Ecodan luft-vann varmepumpe som bidro til at de reduserte strømkostnadene sine med 18 000 kr i året.

Se våre referanser.

Safirsort Kaiteki i stue

Vi hjelper deg å skape et sunt og behagelig inneklima

Oppholder du deg i et bygg med dårlig inneklima over lengre tid, kan du få helseplager. Vår bestselgende varmepumpe, Kaiteki, har spesielt gode filteregenskaper og fjerner mikroskopiske partikler mindre enn 4 % av bredden til et hårstrå.

Se varmeløsningene våre.

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives når du er der, men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme.

Det er derfor vi kaller det… Teknologi man føler.

VI VET AT DET KAN VÆRE VANSKELIG Å VELGE RIKTIG

Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne riktig varmepumpe til ditt bruk

0