Fire ansatte foran en stor varmepumper. Foto.

VVS-dagene 2022

19.-21. oktober gikk VVS-dagene 2022 av stabelen i NOVA Spektrum Lillestrøm, og der var selvfølgelig vi! Dersom du ikke hadde anledning til å besøke oss der kan du oppdatere deg litt her på noe av de nyhetene vi hadde med oss til VVS-dagene.

I år stilte vi med en 170 kvadratmeter stor stand full av varme- og kjøleløsninger for bedrifter og næringsbygg. Vi hadde med oss spennende nyheter, det siste innen varmepumpeteknologi, vår innredede showroom-container, egen barista og mer.

Ønsker du oppfølging?

Er du interessert i uforpliktende fagprat, nysgjerrig på våre løsninger eller ikke fikk kommet på vår stand under VVS-dagene, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt salgs- og produktteam for en innføring i våre produkter og løsninger her.

Under VVS-dagene i år hadde vi Speakers Corner der vi hver dag kjørte tre seanser med de aktuelle temaene: Varmepumpe til ventilasjon, lansering av nye MIENAI luft-vann (50-220 kW) og nye ECODAN CO2 luft-vann varmepumpe til privat og næring. Trenger du informasjon om disse løsningene og produktene, så ta kontakt med oss.

NYHETER på messen


Live stream fra onsdag 

Årets messe ble innledet fra oss med en livesending med informasjon om noe av det vi hadde på vår stand.

Gjelder det løsninger for næringsbygg?

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne riktig løsning til ditt bruk

0