3 varmepumper som er skapt for nordiske forhold

Kvinne med barn på armen ute i naturen. Foto.

Tre varmepumpemodeller fra Mitsubishi Electric skiller seg ut på det norske markedet.

I dag finnes det mange gode varmepumper å velge mellom. Fra Mitsubishi Electric er det tre modeller som skiller seg ut på det norske markedet. De har Hyper Heating-teknologi og er spesialutviklet for kaldt klima. Perfekt for oss her i nord.

I Norge oppholder vi oss innendørs store deler av året, spesielt om vinteren. Vi haster fra hjem til jobb, og tilbake igjen. Har vi ikke ski på beina foretrekker de fleste av oss å bli værende inne, spesielt hvis det er lunt og varmt i boligen.

Noen områder er mer utsatt for kulde enn andre, og det er ikke alle som har godt isolerte hjem. Da kan det hjelpe med en skikkelig hardfør varmepumpe, spesielt designet for norske forhold.

1. IGURU – EN LITEN TØFFING Iguru-varmepumpe på kjøkken. Foto.

IGURU er vår nyeste varmepumpe, spesiallaget for skandinavisk klima. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt. IGURU er like kraftig som de kraftigste, men faktisk ganske liten i størrelse. Til tross for at den har vår mest kompakte innedel leverer IGURU svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating-teknologi. Dette sikrer deg en behagelig innetemperatur, selv om det er kaldt ute.

2. KAITEKI – ENERGIEFFEKTIV OG STILRENSvart Kaiteki i stue. Foto.

Kaiteki er Mitsubishi Electrics toppmodell, med mange energieffektive og stilrene modeller å velge mellom. De er spekket med en rekke tekniske funksjoner og muligheter, og du kan velge mellom fire ulike farger på innedelen.

Kaiteki har et flott og moderne design og har vunnet en japansk designpris, men det er mye mer enn utseendet som er suverent med disse modellene. De produserer nemlig en svært høy varmeeffekt, samt behagelig kjøling i sommerhalvåret. Det betyr at varmepumpen yter godt hele året, uansett hvordan klimaet er der du bor. Kaiteki byr på det ypperste innen Japansk ingeniørkunst når det kommer til varmepumper, og er utstyrt med unike funksjoner som gir deg høy komfort i hjemmet, eller på hytta. Les mer om de ulike modellene her. 

3. GULVMODELLEN KIRIGAMINE FUROFuro gulvmodell på veggen, og hund som slapper av i sofaen. Foto.

Kirigamine Furo er et ypperlig valg dersom du sliter med å finne plass oppe på veggen til en varmepumpe, eller bare rett og slett ønsker montering nede ved gulvet.

Gulvmodellen Kirigamine Furo har rene, moderne linjer, tre spjeld for optimal spredning av luften, og svært god varmekapasitet. Støynivået er ekstremt lavt, og gulvmodellen leveres i to ulike størrelser: Kirigamine Furo 3400 og Kirigamine Furo 4300. Les mer om modellene her.

HVORFOR ER HYPER HEATING-MODELLENE SÅ EFFEKTIVE?Utedel der man kan se alt innhold. Illustrasjon.

Hyper Heating er en optimal softwarestyring av en høyteknologisk, egenutviklet og supersterk kompressor, produsert av Mitsubishi Electric.

Varmepumper med denne teknologien fungerer svært godt i kaldt klima, og har en fabrikkgarantert drift ned til -25°C. Varmen kommer raskt, og du trenger sjelden å supplere med andre varmekilder for å ha det komfortabelt inne når det herjer ute.

Med Hyper Heating-teknologi klarer varmepumpen å utnytte energien i uteluften selv på de kaldeste dager. Modellene har også fabrikkinstallert behovsstyrt varmestav i utedelen. Dette sikrer varmepumpen trygg drift og effektiv avriming når den har behov for det. Alle Hyper Heating-modellene fungerer selvfølgelig like godt til nedkjøling om sommeren.

Er du usikker på hvilken varmepumpemodell med Hyper Heating som passer best i ditt hjem? Vi hjelper deg gjerne med å velge. Ta kontakt med din nærmeste forhandler av Mitsubishi Electric varmepumper for videre veiledning.

0